شرایط پذیرش:

متقاضیان فرمی را برای ثبت نام پر می کنند ومنتظر پذبرش دانشگاه می شوند.

افراد باید حداقل ۱۸و حداکثر ۳۵ سال تمام و دارای گواهی عدم سوء پیشینه، سلامت  فیزیکی و روانی داشته باشند.

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش به شرح ذیل می باشد:

۱_ تصویر گذرنامه

۲- تصویر عکس پرسنلی

۳- ترجمه رسمی گواهی عدم سوء پیشینه

۴-ترجمه رسمی گواهی آخرین مدرک تحصیلی

۵- گواهی انگلیسی سابقه کار

۶- تکمیل فرم ثبت نام

۷- هزینه ثبت نام دوره (۳۰۰۰ دلار آمریکا)

مدیریت ویزا ها و وضعیت اشتغال به تحصیل در دانشکده یکی دیگر از وظایف ماست. نام دانشکده محل تحصیل Zibo Vocational Institute می باشد. این دانشکده یکی از بزرگترین و زیبا ترین ها در این شهر است.

شهریه دانشگاه با کمک تیم ما رایگان و شما تنها هزینه خوابگاه که ۵۰۰ دلار آمریکا در یک ترم شش ماهه است را می پردازید.

شما می‌توانید همکنون با کمترین هزینه و کوتاهترین زمان به جمع دانش آموختگان زبان چینی پیوسته و درآمد دلاری کسب کنید!